Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.93 secunde)
Acesta face parte din comisia numarul patru din cadrul Consiliului Judetului care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si agrement.
Acesta activeaza in comisia numarul 4 din cadrul CJ, care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si de agrement. ... Imi doresc asistenta medicala si protectie sociala la superlativ, invatamant de calitate si conditii decente in scoli.
"Asistenta pentru dezvoltare devine, in contextul crizei mondiale, de o importanta covarsitoare pentru tarile in curs de dezvoltare si este necesara concentrarea eforturilor internationale pentru a mentine fondurile de asistenta la nivelul prevazut anterior crizei, incercand astfel sa facem progrese in vederea indeplinirii Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului si pentru a preveni eventualele catastrofe umanitare si tensiuni sociale in regiunile mai sarace ale lumii", a aratat eurodeputatul PSD.
Cel mai probabil il voi prezenta miercuri la cafeneaua MIRA" a spus prefectul Sarpe.Potrivit unor surse neoficiale Zaharia a lucrat in cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova dar si in cadrul unor centre de asistenta sociala aflate in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Olt.
Autoritatile din domeniul protectiei copilului propun modificarea Legii nr. 119 privind actele de stare civila, care sa faciliteze luarea in evidenta si elaborarea unor acte de identitate provizorii in cazul copiilor care nu au documente de identitate, potrivit ANPDC.Modificarile la Legea nr.
Valentina Munteanu (foto), care a ocupat functia de director executiv adjunct la Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului, va fi investita azi in functie de prefectul judetului, Liviu Brailoiu.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta va fi obligata, si anul acesta, sa furnizeze servicii la standarde ridicate pe bani putini. ... Pentru un copil aflat in asistenta maternala, suma lunara este de 1,224 lei sub forma cheltuielilor de personal, 217 lei pentru hrana etc.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Unitatile din invatamant si asigurari si asistenta sociala finantate din bugetele locale, precum si unitatile din sistemul de sanatate sunt ocolite de prevederile ordonantei.
Senatul a adoptat cu 55 de voturi pentru, 48 impotriva si 3 abtineri, initiativa legislativa de modificare a Ordonantei de Urgenta nr.195/201 privind repartizarea profitului Companiei Nationale Loteria Romana SA.
Primaria, prin intermediul Directiei de Asistenta Sociala, a pus la punct un program care prevede organizarea de petreceri pe toata perioada lunii decembrie. ... Locul de desfasurare va fi Cantina Grupului Scolar Forestier", a declarat Teodora Ciobanu, directoarea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu.
De asemenea, senatorii opozitiei au criticat si faptul ca ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, nu a venit in plenul Senatului pentru a sustine proiectul Guvernului privind asistenta sociala. ... Comisia pentru munca din Senat a intocmit marti un raport de admitere cu aproximativ 40 de amendamente la legea privind asistenta sociala.
informare si consiliere profesionala, mediere pentru locurile de munca vacante, plasarea la locul de munca, asistenta post-angajare, in vederea mentinerii locului de munca dobandit, cursuri de formare profesionala, consultanta si asistenta pentru demararea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri, stagii si schimburi de experienta in Spania.
PSD va bloca proiectul de Lege privind asistenta sociala la Senat pana pe 3 noiembrie PSD va bloca proiectul de Lege privind asistenta sociala la Senat pana pe data de 3 noiembrie, cand legea are termen de aprobare tacita si o vom dezbate atunci pentru ca nu suntem de acord ca aceasta sa treaca prin aprobare tacita, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, senatorul social-democrat Georgica Severin.
• Maine am o intalnire cu Jose Manuel Barroso si trebuia sa imi iau informatii legate de absorbtia fondurilor europene si legat de fondurile de asistenta financiara. ... • As ruga onorata asistenta televizata sa inteleaga ca orice lucru adevarat nu deranjeaza pe nimeni in UE.
presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca legile privind reforma sanatatii, asistenta sociala si numirile de judecatori la Inalta Curte vor fi adoptate prin asumarea raspunderii de Guvern, pentru ca s-a dovedit ca nu pot fi trecute prin Parlament.
Cum puterea si partidul din care fac parte taie asistenta sociala a celor care nu muncesc, asa sa taiem asistenta sociala a partidelor", a declarat Daniel Oajdea.
Cum puterea si partidul din care fac parte taie asistenta sociala a celor care nu muncesc, asa sa taiem asistenta sociala a partidelor", a declarat Daniel Oajdea.
Tratatul a carui ratificare este ceruta de Traian Basescu implica deficit bugetar foarte mic, deci pentru pastrarea unui volum minimal de investitii inseamna politici sociale restrictionate la minimum - adica mai putine medicamente, coplata mai mare pentru asistenta medicala, plata pentru educatie, pensii mai mici si ajutoare sociale mai putine si in suma mai mica.
google-analytics.com